sluiten Sluit deze melding

Vergroot het succes van je website!


Schrijf je in op onze
nieuwsbrief en ontvang
gratis het e-book "17 missers
die het succes van je verhuur website in de weg staan.
".

referenties | blog | over ons | contact    

Over ons

Rentpro BV is opgericht door Elja Trum (1977) en Michael van Helden (1978). Beiden zijn samen succesvol afgestudeerd op een eigen verhuur webwinkel project (Rent it Direct) aan de HTS - Hogere Informatica in Arnhem.

Vanaf dat moment zijn ze onafscheidelijk doorgegaan met webwinkel oplossingen in Nijmegen. Namens Directshop zijn sinds 1999 klanten bediend als Steps, Didi, KPN, Kender Thijssen en VVV. Directshop is met een team van vakmensen snel uitgegroeid als webwinkel specialist, werkzaam in heel Nederland.

Daarnaast zijn er eigen goedlopende projecten opgestart als Photofacts (Nederlands grootste weblog over fotografie met in 2018 meer dan 2,2 miljoen bezoeken, Google Analytics), Photofacts Academy (De Netflix voor fotografen met ruim 8000 betalende leden) en Huur.nl (ruim 500 aangesloten verhuurbedrijven). Hiermee tonen ze aan dat ze succes hebben met hun methoden. Practice what you preach.

Rentpro maakt verhuurbedrijven succesvol op internet

Deze kennis en ervaring komen samen in Rentpro. De focus ligt op een totaaloplossing voor verhuurbedrijven, waarbij webshop en verhuursoftware geïntegreerd zijn. In de beginjaren nam de techniek een hoofdrol in, nu wordt de nadruk steeds meer gelegd op online marketing,  gebruikersvriendelijkheid en psychologische aspecten, om daarmee een effectieve webshop te leveren die vertrouwen geeft en bezoekers stimuleert om bestellingen te plaatsen.

Dagelijks zijn ze, met het team bestaande uit HBO en WO geschoolden, met veel passie en plezier bezig met het uitdenken van nieuwe innovaties waarmee een verhuurbedrijf op Internet het verschil kan maken.

Door de ervaring met het uitbouwen van de eigen projecten wordt er ontwikkeld met het doel om de eigenaar van een verhuurwebshop een tool in handen te geven waarmee hij succes heeft.

Michael en Elja

                 Michael van Helden                       Elja Trum

Maarten van 't Hooft

        Maarten van 't Hooft

Yun

                 Yun Cheng

Ellen

            Ellen Cornelissen

Wouter

              Wouter Smit

Lot

             Lot Buitenhuis

Gijs

                Gijs van Well

   

Het onderscheid

Rentpro onderscheidt zich door de kennis en ervaring die over de jaren is opgedaan bij maatwerk verhuur webwinkels en andere grotere projecten te gebruiken bij de ontwikkeling van het generieke verhuur webwinkelpakket. 

Zo is er veel onderzoek gedaan over wat wel en niet werkt bij grote klanten door middel van A-B tests. Hierdoor profiteren alle klanten van specifieke kennis over bijvoorbeeld conversie, waardoor een website veel sneller haar doelstellingen zal behalen. Ook zijn diverse online uitdagingen die spelen bij verhuurbedrijven getackeld.

Het doel is om samen met verhuurbedrijven te kijken hoe een succesvol businessmodel opgezet of uitgebreid kan worden, zodat het eindproduct succesvol is op internet.

Met opdrachtgevers wordt op een professionele, informele en flexibele manier gewerkt.

Missie

Het is onze missie om voor verhuurbedrijven meer omzet te genereren (via de webshop), een tijdbesparing te realiseren (efficiente processen in de verhuursoftware), beter inzicht te geven (planning en voorraad) en een kwalitatief betere dienstverleing aan haar klanten te kunnen geven (slimme tools in de verhuursoftware), die zorgen voor herhaalaankopen.

Development Room
Development room