sluiten Sluit deze melding

Vergroot het succes van je website!


Schrijf je in op onze
nieuwsbrief en ontvang
gratis het e-book "17 missers
die het succes van je verhuur website in de weg staan.
".

referenties | blog | over ons | contact    

Je eigen webshop voor je verhuurbedrijf

Met verhuursoftware

De enige aanbieder van webshops specifiek voor verhuurbedrijven


Webshop gericht op verhuur

 • Google geoptimaliseerd
 • iDEAL betalingen
 • Borg mogelijk
 • Huurtarieven met termijnstaffels
 • Productsets en opties
 • Toon productbeschikbaarheid of alternatief
 • Transportkosten op basis van postcode
 • Naast verhuur ook verkoop mogelijk
  Bekijk het volledige pakket

Uniek: inclusief verhuursoftware in back-office


Meer omzet op je verhuurwebsite.
E-book
Ontvang gratis het e-book
"17 missers die het succes van je verhuurwebsite in de weg staan".
Plus: elke maand handige tips voor je verhuurwebsite per mail.Praktijkvoorbeelden

 • Attractieverhuurder Happy Rent verhuurt met een webwinkel springkussens die met iDeal worden afgerekend. Pakbonnen rollen uit het systeem en facturen worden per mail verstuurd.
 • Bruiloft Styling Brisked verhuurt handgemaakte accessoires via de Rentpro webshop. Bestellingen worden via smartphones geplaatst.
 • AV verhuurder Verhuurwinkel.nl gebruikt de webshop met geïntegreerde verhuursoftware om de voorraadplanning en beschikbaarheid in te zien.
 • Attractieverhuurder Axitraxi stelt met de verhuursoftware in twee minuten een offerte op en stuurt deze als PDF aan zijn klanten. Deze kan online bevestigd worden.
 • Camperverhuurder Roadvip heeft een vliegende start gemaakt door het slimme verhuurbestelproces met optimalisaties voor Google en conversies.
 • Machineverhuurder Arma ontvangt via de Rentpro smartphone app een pushbericht bij elke nieuwe bestelling.
  Bekijk meer voorbeelden

Klanten van RentproBen je klaar om meer te verhuren via je website?


Rentpro helpt verhuurbedrijven aan een webshop die ideale klanten aantrekt, en daadwerkelijk zorgt voor bestellingen en extra omzet. Met de geïntegreerde en online verhuursoftware heb je direct toegang tot alle informatie. Van orders en planning tot pakbonnen en facturen.

Ik hou nu al van klanten die online reserveren en direct betalen, aldus Guido Noteborn, Happy Rent.


Je huidige website is al maanden niet aangepast en levert je eigenlijk ook niet op wat je er van verwacht had. Dan maar richten op de lopende verhuuraanvragen. Daar is tenminste direct geld te verdienen.

Je bent gestart met je verhuurbedrijf omdat je kansen zag en het verschil wil maken. Je wilt klanten graag verder helpen.

Maar doe je ook echt wat je toen voor ogen had? Werk je ook echt met de top klanten die zorgen voor goede marges en mooie klussen?

Te veel verhuurbedrijven werken ad-hoc. Het is hollen of stilstaan. Bij elke aanvraag gaan ze rennen. Daardoor is er geen tijd om na te denken over structurele (tijds)investeringen om een efficiënt bedrijfsproces op te bouwen. Liever zoveel mogelijk zelf doen om kosten te besparen. Helaas kom je daardoor niet toe aan het laten doorgroeien van je bedrijf.

Je vraagt jezelf wellicht af:Hoe kan ik nu wel meer uit mijn website halen? Hoe zorg ik er voor dat meer relevante klanten mij weten te vinden en daadwerkelijk voor omzet zorgen?” En, “Hoe zorg ik dat mijn website mij meer oplevert dan dat het mij kost aan tijd en geld?

Bon Bon rentals referentie

Rentpro referentie Bon Bon rentals
 

Ik ben Michael van Helden en werk – samen met ons team – ruim 20 jaar aan e-commerce oplossingen voor kleine en grote verhuurbedrijven. Mijn passie is om er voor te zorgen dat verhuurbedrijven succesvoller worden op internet.

Veel van onze klanten zijn offline succesvol, maar hebben nog niet de code gekraakt hoe je nou echt harder kunt groeien met behulp van het internet.

Ik help verhuurbedrijven om met behulp van ons Nederlandstalige Rentpro verhuur webwinkel pakket op een effectieve manier, de juiste doelgroep te benaderen, meer (online) omzet te genereren, meer inzicht te geven en efficiënter te werken, zonder dat het je veel moeite kost.

Ik heb nog geen ander betaalbaar pakket gezien dat zo goed is afgestemd op de verhuurmarkt, Michael Kothuis, ICTrent


Andere webshop pakketten zijn gericht op verkoop van producten. Verhuur werkt fundamenteel anders dan bij verkoop. Het bestelproces op een verkoop webshop en de afhandeling van deze bestellingen is niet bruikbaar voor een verhuurbedrijf.

De Rentpro webshop, het bestelproces en de bijbehorende verhuursoftware zijn specifiek afgestemd op verhuurprocessen en houdt onder andere rekening met borg, vooruitbetaling, termijn prijsstaffels, opties, productbeschikbaarheid, start- en einddatum en slimme transportkosten. Ook zijn er overzichtelijke  verhuur planning schermen beschikbaar.

Rentpro levert je harde verhuurorders, afhankelijk van je wensen op factuur of vooruitbetaalt met bijvoorbeeld iDEAL of Bancontact.

Betaalmogelijkheden op je webshop via Mollie

Om een idee te geven van onze aanpak om meer uit je verhuur website te halen, geef ik je onderstaande e-book: “17 missers die het succes van je verhuur website in de weg staan.

Dit e-book is voor veel verhuurbedrijven de start geweest van een andere kijk en aanpak op hun internet strategie.

Vul hieronder je emailadres in, en je ontvangt het e-book direct gratis per mail.

Meer omzet op je verhuurwebsite.
E-book
Ontvang gratis het e-book
"17 missers die het succes van je verhuurwebsite in de weg staan".
Plus: elke maand handige tips voor je verhuurwebsite per mail.