sluiten Sluit deze melding

Vergroot het succes van je website!


Schrijf je in op onze
nieuwsbrief en ontvang
gratis het e-book "17 missers
die het succes van je verhuur website in de weg staan.
".

referenties | blog | over ons | contact    

Referenties

Het team achter Rentpro heeft sinds 1999 ervaring met het ontwikkelen van webwinkels voor de verhuurbranche.

Hieronder staat een selectie van een aantal referenties:


Sensationair (Attractie verhuur)

Rentpro pakket

Sensationair is een snelgroeiend en enthousiast attractieverhuurbedrijf dat inzet op schone en goed onderhouden artikelen.

www.sensationair.nl 

Screenshot Sensationair


Roadvip (Camper verhuur)

Rentpro pakket

Roadvip biedt de mogelijkheid een camper te huren of te kopen, daarnaast verhuren zij ook campers van derden. Bij Roadvip willen ze ervoor zorgen dat iedere klant zich als een VIP voelt als hij op vakantie gaat.

www.roadvip.nl 

Screenshot Roadvip


Verhuurwinkel.nl (AV verhuurder)

Rentpro pakket

Verhuurwinkel.nl biedt de mogelijkheid om direct online te huren en te laten bezorgen in heel Nederland.

"De oplevering is zeer naar wens verlopen, het was erg fijn dat er vanuit RentPro mee werd gekeken of het systeem helemaal werkte en klaar was om ‘’live’’ te gaan. Het back-end systeem werkt erg makkelijk en gebruiksvriendelijk.

Ook is het fijn dat er steeds nieuwe updates zijn en dat er continu aandacht aan wordt besteed vanuit RentPro.

Wij raden andere verhuurbedrijven zeker aan om te kiezen voor RentPro, doordat klanten makkelijk online kunnen afrekenen bespaart het een hoop tijd en geld. Daarnaast biedt met name het agenda systeem een uitkomst.

De ervaringen met RentPro hebben wij als prettig ervaren, de communicatie verliep soepel en was erg duidelijk. Het is fijn om maar met één iemand te hoeven communiceren die alles afweet van je concept en wensen, dit bespaart veel tijd.", aldus Zimry Poortvliet, verhuurwinkel.nl

www.verhuurwinkel.nl 

Screenshot verhuurwinkel

Eurosupplyhoogwerkers.nl (Hoogwerker verhuur)

Rentpro maatwerk

Eurosupply is totaalaanbieder van hoogwerkers in Nederland en België. Voor zowel verhuur, verkoop, onderdelen, service en opleidingen.

“We wilden anders zijn dan anderen, de heren van Rentpro hebben laten zien dat zij de aangewezen partij zijn om onze wensen waar te maken. Juist advies op maat zorgt voor een goed eindresultaat”, aldus Ramon vd Kasteele van Eurosupply.

www.eurosupplyhoogwerkers.nl 

Screenshot eurosupply


Externe referentie op Huur.nl: Hoogwerkers nu direct online te huren bij Eurosupply


Pivada Verhuur (Bouwmaterialen verhuur)

Rentpro pakket

Pivada verhuur is per maart 2016 gestart en verhuurt in de omgeving Maarn aanhangers, rolsteigers, kamersteigers, bouwdrogers, kachels, ventilatoren en verticuteermachines. Met de geïntegreerde webshop, beheeromgeving en verhuursoftware kan het hele bedrijf aangestuurd worden.

"Mooi om te zien dat PIVADA Verhuur in goed een half jaar na de start al goed gevonden wordt in de regio Utrechtse Heuvelrug.

Zowel nieuwe als bestaande klanten reserveren veelal direct via de site. Doordat ook de reserveringen en het hieraan gekoppelde voorraadbeheer geautomatiseerd verloopt heeft de klant zekerheid dat wat hij heeft gehuurd ook wordt geleverd.

Het voordeel voor PIVADA Verhuur is dat gelijk alle benodigde gegevens van de klant bekend zijn voor de levering en dat de betaling inclusief borg binnen is voordat het gehuurde wordt opgehaald.
", aldus Pieter van Dam, Pivada verhuur

www.pivadaverhuur.nl 

Screenshot Pivada


Music and Productions (Audio/Verlichting verhuur)

Rentpro pakket

Music and Productions levert een divers pakket van audio visuele diensten voor de regio Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Hoofdorp.

www.musicandproductions.nl 

Screenshot Music and productions


Happy Rent (Attractie verhuur)

Rentpro pakket

Happy Rent is de grootste attractie verhuurder uit Limburg. Rentpro levert een verhuurwebshop gericht op consumenten. 

"We waren als attractieverhuur bedrijf opzoek naar een online webshop die geschikt is voor de verhuurbranche, Rentpro biedt hierin een hele mooie oplossing. Tevens is er in het ontwerp heel goed rekening gehouden onze wensen, het aankoopgedrag van klanten en google optimalisatie. Dit was voor ons doorslaggevend om voor Rentpro te kiezen. We zijn heel blij met het eindresultaat dat voor ons mede bepalend is in onze groei.

Na er even mee gewerkt te hebben ben ik heel blij met het systeem. Ik hou nu al van klanten die direct online reserveren en betalen :)

Er wordt vanuit Rentpro - ook na de installatie - goed meegedacht om te blijven groeien.", Aldus Guido Noteborn, Happy Rent. 

www.happyrent.nl
www.happyrentverleih.de

Screenshot Happy Rent


Gereedschapverhuur.nl (Gereedschap verhuur)

Rentpro pakket

Ik zou Rentpro niet aanbevelen aan andere verhuurbedrijven, anders worden het mijn concurrenten ;-)

Rentpro betekent voor mij dat ik een stuk minder administratie heb. De klanten waarderen ook dat de beschikbaarheid gewoon per apparaat op de website zichtbaar is. Dat ze ook weten dat het geen vrijblijvende reservering is, maar dat het echt om een boeking gaat. Het is zekerheid voor mij, maar het is ook zekerheid voor de klant. Dat hoor ik ook als positieve feedback. Bij de grote verhuurbedrijven gaat het vaak nog om een reservering en krijg je achteraf een mailtje terug van de afdeling planning of de reservering definitief is. Maar bij mij weet je direct zeker dat het doorgaat. Dat levert mij extra omzet op.


Mijn ervaring is dat een kleine groep mensen mij nog telefonisch benaderen voor een machine. Die verwijs ik dan door naar de site en zeg dan altijd dat als ze nog problemen ondervinden ze mij mogen bellen, dan doe ik de reservering buiten de website om. Die hoor ik meestal niet meer terug. Ja in de vorm van een order, dus dat is goed.
”, aldus Ronald Tubben van Gereedschapverhuur.nl.

Gereedschapverhuur.nl 

Screenshot gereedschapverhuur.nl


Lodi Rental (Hoogwerker verhuur)

Rentpro pakket

Lodi Rental richt zich op de Nederlandse markt als het gaat om de verhuur en verkoop van hoogwerkers. Als dochteronderdeming van The van Adrighem Group, een wereldwijde dealer en verhuurder van (gebruikte) kranen, grondverzet-, heftrucks en andere machines willen zij maar één ding: duidelijkheid scheppen.

lodirental.nl 

Screenshot lodirental.nl


Topverhuur (Show equipment verhuur)

Rentpro pakket

Topverhuur richt zich op de entertainment markt, door het verhuren van licht, geluid, beeld en podiums verzorgen zij alles wat nodig is om een gezellig feest te geven.

topverhuur.nl 

Screenshot topverhuur.nl


Schreur Meppel (Hoogwerker verhuur)

Rentpro pakket

Schreur Hoogwerksystemen Meppel is een specialistisch verhuurbedrijf in het zuidwesten van Drenthe. Door een strategische plek naast de A28 kunnen zij iedereen snel voorzien van het juiste materieel zoals hoogwerkers, steigers, artilan triangel- werkbruggen, trappen, ladders, dakrandbeveiliging, mini-glaskranen, verreikers, heftrucks, Wacker-Neuson grondverzetmachines en nog meer.

schreur-meppel.nl 

Screenshot schreur-meppel.nl


Post Rental & Trading (Grond-en bouwmaterieel verhuur)

Rentpro pakket

Post Rental & Trading levert een divers assortiment van machines, zand, grond en grind. Vanuit het midden van het land kunnen zij met diverse eigen transportmogelijkheden klanten zowel voor de bouwstoffen als machines de zorg ontnemen.

postrentaltrading.nl 

Screenshot postrentaltrading.nl


Kender Thijssen Computer verhuur (ICT verhuur)

maatwerk webshop

Kender Thijssen (Nu Detron) was destijds partner van Rent it Direct (onze eigen verhuurwebwinkel) en heeft in die hoedanigheid later een maatwerk webwinkel afgenomen.

“Deze jongens zijn hun tijd vooruit en hebben zich vanaf het begin opgesteld als een zeer flexibel team, zij hebben niet alleen onze webshops uitstekend ontwikkeld, maar zijn daarnaast ook continue met ons mee blijven denken, zodat wij in staat zijn het succes van onze webformule steeds verder uit te bouwen,.”, aldus Marcel Nulden, destijds directeur verhuur Kender Thijssen

Screenshot Kender Thijssen


Flexlease (Personal Car Lease)

maatwerk webshop

Flexlease is de online leasemaatschappij voor korte, voordelige en flexibele leasecontracten. Flexlease is shortlease aanbieder in de automotive branche. Dit maatwerk verhuur webwinkel pakket is in overleg opgezet en gekoppeld aan diverse andere (online) systemen. De PDF contracten worden direct online geautomatiseerd gegenereerd.

"Al in een vroeg stadium beseften wij dat Rentpro een goede partij voor ons zou zijn. Dit vertrouwen nam tijdens het ontwikkelen van de site alleen maar toe. Via de uitgebreide statistieken zijn wij in staat om Flexlease.nl te monitoren en kunnen daardoor gemakkelijk bijsturen waar dat nodig is. De tot nu toe behaalde resultaten zijn zeer positief en wij kijken uit naar de toekomstige samenwerking met Rentpro." Aldus Joris Thielemans, ICT manager Flexlease.nl.

www.flexlease.nl

Screenshot Flexlease

 

ICTrent.nl (ICT verhuur)

Rentpro pakket

“Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden en overtuigende oplossingen die Rentpro biedt. Er wordt echt met mij meegedacht. Ik heb nog geen ander betaalbaar pakket gezien dat zo goed is afgestemd op de verhuurmarkt en tegelijkertijd zorgt voor concrete bestellingen.”, aldus Michael Kothuis van Computerrent.

www.ictrent.nl

Screenshot ictrent.nl

 
Huur.nl (Portal)

eigen project

Huur.nl is de verhuurportal voor de verhuurbranche. Verhuurbedrijven ontvangen hier gratis (en tegen betaling) online exposure. Op het huur.nl weblog is relevante verhuur informatie te lezen. Dit portal brengt huurders en verhuurders samen.

www.huur.nl

Screenshot Huur.nl

 

Rent it Direct (Verhuur intermediair)

eigen maatwerk webshop

Rent it Direct is in 1999 opgezet als eerste verhuur webshop van de Benelux en heeft meer dan 1 miljoen euro online omgezet. Zakelijke klanten konden hier alles huren voor een evenement, jaarvergadering of beurs. Van beamer tot watercooler, van werkplek tot airco. Hiermee hebben de oprichters van Rentpro de eerste kennis en ervaring opgedaan op het gebied van de techniek van webwinkels, online marketing en sales specifiek voor de verhuurbranche.

Screenshot Rent it Direct