sluiten Sluit deze melding

Vergroot het succes van je website!


Schrijf je in op onze
nieuwsbrief en ontvang
gratis het e-book "17 missers
die het succes van je verhuur website in de weg staan.
".

referenties | blog | over ons | contact    

Referenties

Het team achter Rentpro heeft sinds 1999 ervaring met het ontwikkelen van webwinkels voor de verhuurbranche.

Hieronder staat een selectie van een aantal referenties:

Hoogenboon Rent

www.hoogenboomrent.nl 

Screenshot Jumping Almere

 


Jumping Almere (Attractie verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Jumping Almere is een partyverhuurbedrijf dat is gespecialiseerd in springkussen, stormbanen en partytenten.

“Al een poosje waren we op zoek naar een bedrijf met ervaring in de verhuurbranche. We zochten een compleet systeem, waarin we ons klantenbestand konden bijhouden, offertes en facturen konden maken en een voorraadsysteem konden bijhouden.

Inmiddels werken we zelfs met een live voorraadsysteem, wat voor de klant veel inzichtelijkheid biedt in de beschikbaarheid van gewenste producten en geschikte alternatieven. Bij het verzenden van een offerte krijgt de klant eenvoudig de mogelijkheid om de offerte direct op de webshop te bevestigen, zonder allerlei extra handelingen die voor de klant én voor ons als onprettig werden ervaren. In de groei die wij momenteel doormaken, is het van groot belang om op een prettige en vooral efficiënte manier te werken. De combinatie van online klanttevredenheid verhogen én als bedrijf efficiënter te werk gaan lijkt een onmogelijke taak, maar Rentpro heeft voor ons het tegendeel bewezen!

Inmiddels draaien wij bijna een maand op het systeem van Rentpro en zijn we meer dan tevreden. Bij vragen of opmerkingen kunnen wij altijd meteen terecht en worden we vakkundig en vriendelijk geholpen. Wat ons opvalt is dat er binnen het bedrijf duidelijk gecommuniceerd wordt over onze vragen en wensen, waarna er punt voor punt overzichtelijk naar ons wordt teruggekoppeld via e-mail of telefoon. Er wordt meegedacht, maar ook advies gegeven over wat wel en niet aangeraden wordt. Wij zijn immer niet de experts op dit gebied en het is als ondernemers prettig om dit met een gerust hart uit handen te kunnen geven. Wij ervaren de eigenaren en medewerkers van Rentpro als professioneel en vakkundig”, aldus Pascal ten Berge, eigenaar Jumping Almere.

www.jumpingalmere.nl 

Screenshot Jumping Almere

 

Verhuurwinkel.nl (AV verhuurder)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Verhuurwinkel.nl biedt de mogelijkheid om direct online te huren en te laten bezorgen in heel Nederland.

"De oplevering is zeer naar wens verlopen, het was erg fijn dat er vanuit RentPro mee werd gekeken of het systeem helemaal werkte en klaar was om ‘’live’’ te gaan. Het back-end systeem werkt erg makkelijk en gebruiksvriendelijk.

Ook is het fijn dat er steeds nieuwe updates zijn en dat er continu aandacht aan wordt besteed vanuit RentPro.

Wij raden andere verhuurbedrijven zeker aan om te kiezen voor RentPro, doordat klanten makkelijk online kunnen afrekenen bespaart het een hoop tijd en geld. Daarnaast biedt met name het agenda systeem een uitkomst.

De ervaringen met RentPro hebben wij als prettig ervaren, de communicatie verliep soepel en was erg duidelijk. Het is fijn om maar met één iemand te hoeven communiceren die alles afweet van je concept en wensen, dit bespaart veel tijd.", aldus Zimry Poortvliet, verhuurwinkel.nl

www.verhuurwinkel.nl 

Screenshot verhuurwinkel


Arma verhuur (Machine verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden particulieren en professionele klanten doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma.

"Wij hebben een fijne periode van implementatie gehad die heel goed verlopen is. We merkten steeds dat het een voordeel is dat je één aanspreekpunt hebt en de communicatie duidelijk, helder en snel is. Aan alles merk je dat er bij Rentpro korte lijnen zijn waardoor er snel op verzoeken gerageerd wordt.

Tevens hebben wij ervaren dat Rentpro meedenkt en meekijkt waarbij zij hun kennis en ervaring m.b.t. goede webshops mee laten wegen in het onderbouwen van hun advisering.

Wij merken nu al dat het aantal reserveringen via de site goed toegenomen is wat vooral veroorzaakt wordt door de makkelijke en duidelijke manier waarop op (potentiële) klanten hun bestelling kunnen plaatsen."
, aldus Ellen Heij-Sanders, Arma Machine Verhuur

www.machineverhuur.nl 

Screenshot Arma


Bon Bon Rentals (Party catering verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Bon Bon Rentals richt zicht op het bieden van creatieve totaaloplossingen op het gebied van Partycatering

www.bonbonrentals.nl 

Screenshot Bon Bon Rentals


Licht Geluid Oostzaan (Audio/Verlichting verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Licht & Geluid verhuur Oostzaan speelt in op de toenemende vraag naar het online huren van audiovisuele apparatuur.

"Sinds begin 2019 draait lichtgeluidoostzaan.nl op het Rentpro verhuursysteem. In de opzetfase verliep alles vlekkeloos, op basis van een aangeleverd design werd de website gebouwd. Dit design is nagenoeg 1-op-1 en naar wens opgebouwd.

Vooraf had ik twijfels over de prijs, maar het gemak dat het systeem met zich meebrengt is de prijs zeker waard.

De weg van bestelling (op je Rentpro website) naar levering bij je klant op locatie werkt heel fijn. Dit proces is volledig geautomatiseerd voor jezelf en als je het goed instelt ook voor je klanten. Kortom, er is nagedacht over de klantreis.

Aan de achterkant is Rentpro helemaal geautomatiseerd. Van bestelling op je website tot aan levering aan je klant. Dat is een heel goed proces, en dat vind ik top.

Helaas ligt onze verhuur al bijna een jaar stil door Corona, maar ondanks alles is dat voor mij geen reden om over te stappen of de samenwerking met Rentpro te beëindigen. Het instellen kost namelijk wat tijd, maar daarom zijn je bedrijfsprocessen ook goed ingeregeld. Dit doe je voor de lange termijn!

Ik raad Rentpro aan voor verhuurders die meer online bestellingen willen accepteren en een volledig automatisch proces willen van bestelling tot levering.", aldus Guido Peters, eigenaar van Licht Geluid Oostzaan.

www.lichtgeluidoostzaan.nl 

Screenshot Licht Geluid Oostzaan


YP Events (Attracties- en evenementenverhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

YP Events is de laatste jaren uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment attracties en activiteiten.

"Voordat we overstapte liepen we tegen het probleem aan dat we veel tijd kwijt waren in het goed onderhouden van onze website, de planning op orde maken, personeel plannen en beschikbaarheid checken. De efficiëntie die we met rentpro hebben kunnen bereiken is voor ons de wow factor. Dit maakt voor ons het verschil.

We twijfelde vooraf wel over de prijs / kwaliteit verhouding. Je betaalt een hoop geld. Althans het lijkt een hoop geld. We moesten echt overtuigd worden om de stap te maken, maar we hebben het gedaan en Rentpro heeft het voor ons echt bewezen. We hebben geen spijt.

De up-sell mogelijkheid in de winkelwagen van kleine artikelen werkt echt te gek. Dit had Michael tijdens de installatiefase geadviseerd. Dit levert ons echt extra geld op. Het scheelt ons enorm veel administratie en rompslomp dat klanten online direct kunnen afrekenen. En uiteindelijk zijn we gewoon minimaal tijd kwijt aan het opvolgen van een order. Het gaat gewoon heel erg automatisch.

Waar ik normaal tijd besteed aan het plaatsen van een order in een agenda, kan ik die tijd nu echt nuttig besteden aan het vinden van nieuwe klanten ofwel het optimaliseren van onze website. Dat hadden we daarvoor gewoon echt minder.

Wat ik ook wel echt te gek vind is de Rentpro app. Die gebruiken we op locatie. Mensen verklaren ons soms een beetje voor gek, maar we lopen er heel erg mee te pronken. We vragen ook gewoon echt een handtekening en we maken die productfoto's. We doen al die dingen via de app om te laten zien dat het perfect geregeld is. Dat vinden we dan een leuke gimmick.

Rentpro speelt razendsnel in op veranderingen in de wetgeving en blijft het programma uitbreiden. Zo is er net een onderdeel toegevoegd waarbij de ondergrond waar een springkussen op komt te staan gemakkelijk vermeld kan worden.

Ik zou Rentpro aanbevelen aan in ieder geval alle attractieverhuurders in Nederland. Ik denk dat als we als verhurendnederland met elkaar de krachten bundelen en onze ervaringen delen dat dit wel de basis is van een professionelere toekomst voor de verhuurmarkt. Daar ben ik van overtuigd. Dit moet iedereen nemen.", aldus Ricardo van Vliet, eigenaar van YP Events

www.ypevents.nl 

Screenshot YP Events


Lingewaard Verhuur (Bus- en bestelwagenverhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Lingewaard verhuurt bakwagens, bussen, koelbussen en bestelwagens in verschillende uitvoeringen.

"Vóór Rentpro werkten wij nog volledig handmatig via een planbord en handgeschreven huurcontracten en aansluitend ook nog eens de facturatie. Sinds juni 2019 werken wij met Rentpro en sindsdien is er voor ons een flinke digitale en efficiency inhaalslag gemaakt.

Het inrichten en vullen van de gegevens voor de webshop vergt wel wat tijd maar dat verdient zich dubbel en dwars terug. Je krijgt daardoor ook meteen behoorlijk wat ervaring met de onderliggende processen en kan daarmee zelf makkelijk de webshop uitbreiden of aanpassen.

Rentpro heeft voor ons wat aanpassingen gemaakt zover als mogelijk was binnen het pakket en daarnaast een klein stukje maatwerk. De planning gaat volledig automatisch en de klanten vullen hun gegevens zelf en kiezen aansluitend vaak ook nog voor extra aanvullende producten.

Wij merken inmiddels ook dat er steeds vaker tijdens de reservering al vooraf de huur wordt betaald. Hierdoor zien wij ook dat annuleringen bijna niet meer voorkomen.

De webshop is goed vindbaar in Google in de regio. Hierdoor groeien we lekker door en hebben we in korte tijd vijf extra voertuigen toegevoegd aan de vloot.

Wij horen ook van onze klanten dat de webshop er goed uitziet en het eenvoudig is om te reserveren. Altijd goed om te horen. De meeste klanten blijken ook te reserveren via hun mobiel.

Kortom wij zijn erg tevreden met de webshop en zien ook het gebruik ervan door onze klanten groeien.", aldus Dieko Maters, eigenaar Lingewaard Verhuur
 

www.lingewaardverhuur.nl 

Screenshot Lingewaardverhuur


Verhuurcity (Machine- en gereedschapverhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Verhuurcity is een middelgroot verhuurbedrijf uit Rhenen. Ze voorzien bedrijven en particulieren met persoonlijk advies over het huren van gereedschappen en machines.

“Wij hebben voor Rentpro gekozen omdat wij op zoek waren naar een systeem met zowel een website en webwinkel. Daarbij maken wij graag gebruik van een partner die snel kan schakelen en waar de lijnen kort zijn. Maar ook nieuwe ontwikkelingen gaat Rentpro niet uit de weg, zo hebben wij in samenwerking met Rentpro een barcode scansysteem ontworpen zodat wij al onze goederen kunnen scannen bij uitgave en bij retour komen van de producten.

Ook de gebruiksvriendelijkheid van het systeem was voor ons een bewuste reden om voor Rentpro te kiezen. Een ander groot voordeel is dat de prijzen die zij vragen voor maatwerk acceptabel zijn net zoals de maandelijkse kosten van het gebruik van het systeem.

Kort samengevat is Rentpro een fijn bedrijf om mee samen te werken."
, aldus Angelo Mulder, bedrijfsleider Verhuurcity

www.verhuurcity.nl 

Screenshot Verhuurcity


Brisked.nl (Bruiloft styling)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

The place to be als jij jouw trouwlocatie wilt omtoveren tot een sfeervolle, gezellige en mooie locatie!

"Wij zijn erg blij met onze keuze voor Rentpro. Het intakegesprek met Michael was erg fijn en verhelderend.

Al een tijd liepen we tegen de beperkingen van ons zelf gebouwde systeem aan. We hadden een combinatie gemaakt van Wordpress en Woocommerce. Voor de opstart voor ons bedrijf was dat een prima oplossing, maar al snel kregen we last van de beperkingen.

Voor klanten was het niet duidelijk, voor onszelf onoverzichtelijk en we durfden niet te veel klussen aan te nemen. We waren bang voor fouten. Ons nieuwe systeem werkt heel helder, het is betrouwbaar en veilig, en het scheelt ons heel veel administratief werk.

De klanten betalen vaak direct na het reserveren, waardoor onze cashflow ook een stuk lekkerder loopt. Daarnaast is een aanpassing zo gedaan, en kun je heel makkelijk checken voor een klant of een product nog beschikbaar is.

Het bijhouden en toevoegen van nieuwe producten gaat snel en efficiënt. We worden altijd snel en goed geholpen wanneer er vragen zijn, en het team is altijd even vriendelijk. Ze steunen je, en zijn bereid dingen voor je aan te passen waar nodig.

Rentpro heeft er voor gezorgd dat we de grote groei binnen ons bedrijf lekker aan kunnen en dat we zelfverzekerd verder gaan. Kom maar op met die klussen!", aldus Thera Knotters van Brisked.

www.brisked.nl 

Screenshot Brisked


Gaafverhuur.nl (Attractie- & feestverhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Gaaf! verhuur is de grootste attractie- & feestverhuurder van Rotterdam en omstreken

www.gaafverhuur.nl 

Screenshot Gaaf


Axitraxi (Attractie verhuur)

Rentpro verhuur softwarepakket

Axitraxi is gevestigd in Nijmegen maar bezorgt attracties door het hele land. Axitraxi zorgt dat de attracties op de gewenste locatie worden afgegeven. Axitraxi maakt vooralsnog alleen gebruik van de stand-alone verhuursoftware van Rentpro. Op termijn volgt mogelijk ook de geïntegreerde Rentpro webshop.

"We hadden vooraf drie partijen uitgenodigd. We waren vooral op zoek naar een simpel programma. Niet te complex, waar mensen snel aan kunnen wennen. Daar voldeed alles binnen jullie programma aan. Rentpro laat je bijvoorbeeld in simpele stappen een offerte uitbrengen of order plaatsen.

Zo moesten we in het oude systeem een offerte handmatig in een order omzetten als iemand een mailtje had gestuurd. Daar ging veel tijd overheen. We konden ook niet van het oude systeem mailen. We moesten een PDF maken en dan vervolgens via Outlook mailen. Al die stappen zijn er nu tussenuit, wat maakt dat we nu gewoon veel sneller en efficiënter kunnen werken.

Het gebruiksgemak is ook erg goed. Zelfs als we een stagiair hebben zitten kan hij vrij eenvoudig met het systeem overweg. In het verleden moest ie dan bijna een half jaar ingewerkt worden, voordat hij überhaupt wist op welke knoppen hij moest drukken. Dat gaat nu vaak binnen een dag.

We hebben voor Rentpro gekozen omdat het simpel werkt en hetgeen omvat wat we nodig hebben. Ik zou het aanraden aan eigenlijk iedereen in de verhuurbranche die op zoek is naar een eenvoudig systeem, waar je op eenvoudige wijze mee kunt werken.", aldus Bob Coppens, directeur Axitraxi

www.axitraxi.nl 

Screenshot Axitraxi


Sarah Abraham express (Opblaasfiguur verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Sarah Abraham Express verhuurt opblaaspoppen door heel Nederland. De gratis verzending gaat via PostNL.

“Ik vind Rentpro ideaal werken. De bestellingen van de poppen komen vanzelf binnen. Ik ben echt niet handig met computers, maar had binnen een dag door hoe alles werkt. Wat dat betreft is het echt een goed en super simpel systeem.

Het geeft ons een stukje gemak en het scheelt ons tijd. Ook zien we nuttige informatie over hoe vaak bepaalde poppen zijn verhuurd. De voorraad bijhouden werkt ook erg gemakkelijk. Leuk om te zien dat klanten versierpakketten als extra in de winkelwagen doen. Dat is goed geregeld en levert extra cash op.

We hebben nu meer tijd voor andere dingen. Die kan ik bijvoorbeeld besteden aan onderhoud aan de poppen en leuke dingen doen. Het hele proces klopt nu precies.

Vooral de koppeling tussen Rentpro en MyParcel is voor ons wel heel handig. Onze klanten vullen hun gegevens in op de Rentpro webshop en ik hoef alleen nog maar in MyParcel het ordernr in te tikken, dan komt de bon eruit, en ben ik zo klaar. Tijdsbesparing, gemak en je maakt geen fouten.

Ik weet dat PostNL altijd om 16:00 uur komt om de poppen te halen. Al is het 15:50, dan red ik het nog om die bonnen snel uit te printen. Dat geeft mij een rustgevend en lekker gevoel.

Jullie service is erg goed en de snelheid van reageren is hoog. Als ik een mailtje stuur met een vraag, dan heb ik 2 uur later een antwoord en is het opgelost.

Ik zou het aanbevelen aan eigenlijk iedereen die in de verhuur zit. Weinig verhuurders die hierdoor minder effectief kunnen werken.  Sterker nog: Iedereen gaat hierdoor tijd besparen.”, aldus Tom Wiersma van sarahabrahamexpress.nl

www.sarahabrahamexpress.nl 

Sarah Abraham express


Droneland (Droneverhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Droneland is al een aantal jaar dé all-in-one aanbieder op het gebied van drones. Vanaf het moment dat drones professioneel gebruikt werden, is DroneLand actief op de markt als ‘Drone Only’ bedrijf.

www.dronelandverhuur.nl 

Screenshot droneland


Rentic.nl (ICT verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Rentic is een onderdeel van moederbedrijf Hacktic Computer Products en is gespecialiseerd in het verhuren van IT-hardware.

www.rentic.nl 

Screenshot Rentic


Bonanza (Attractie- en activiteitenverhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Bonanza verhuur is een verhuurbedrijf in attracties, lasergame en entertainment.

www.bonanza-verhuur.nl 

Screenshot Bonanza


Streamline.nl (Promotiebussen verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Streamline verhuurt en verkoopt diverse promotiebussen en promotiewagens.

www.streamline.nl 

Screenshot Streamline


Roadvip (Camper verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Roadvip biedt de mogelijkheid een camper te huren of te kopen, daarnaast verhuren zij ook campers van derden. Bij Roadvip willen ze ervoor zorgen dat iedere klant zich als een VIP voelt als hij op vakantie gaat.

"Door Rentpro heeft ROADVIP een vliegende start gemaakt in de verhuur en verkoop van buscampers. Het backoffice deel, de planning, het overzicht van inname en uitgifte tijdstippen, de mogelijkheid tot bestellen van opties, de administratie etc. heeft ROADVIP erg geholpen met het professioneel kunnen afhandelen van de grote stroom opdrachten.

We hebben diverse pakketten software bekeken in het voortraject. Uiteindelijk is gebleken dat Rentpro haar backoffice pakket het beste op orde heeft, maar zeker ook genoeg flexibel is om je eigen site ook een eigen feel & like mee te geven. Hierdoor ontstaat toch het ‘eigen’ websitegevoel. Begeleiding ook in het natraject is helemaal goed, ook als het aankomt om de bezoekers resultaten, dus traffic en conversie begeleiding.

rentPRO blijft ook na de handtekening PRO-actief. Aanbevelingswaardig!", aldus Wim Brandsema, eigenaar Roadvip

www.roadvip.nl 

Screenshot Roadvip


SensationAir (Attractie verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Sensationair is een snelgroeiend attractieverhuurbedrijf dat inzet op schone en goed onderhouden artikelen.

“Wij gebruiken al jaren het systeem van Rentpro voor ons bedrijf SensationAir. Een van de grootste voordelen van Rentpro is het gebruiksvriendelijke platform. Het is gemakkelijk te navigeren, waardoor we snel en efficiënt onze verhuurartikelen kunnen beheren en updaten. Het systeem biedt ook handige functies zoals kalenderbeheer, waarmee we de beschikbaarheid van onze items kunnen beheren waardoor het hele verhuurproces naadloos verloopt.

Bij vragen of aanpassingen worden we altijd snel geholpen.

Rentpro scheelt ons heel veel handwerk wat we voorheen wel hadden!”, aldus Fred van Gaal, eigenaar SensationAir.

www.sensationair.nl 

Screenshot Sensationair


Suntrail.nl (Camper verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Suntrail verhuurt hippe buscampers waarmee jij kan gaan en staan waar je maar wilt.

www.suntrail.nl 

Screenshot Suntrail


Hollewand (Attractie verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Hollewand is een leverancier voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, verjaardagen, themafeesten en openingen. Ze zijn gevestigd in Heino en verzorgen alles voor uw feest of evenement op locatie.

“Toen ik in 2018 Hollewand evenementenverhuur overnam, zocht ik een verhuursysteem/webshop. Na een afspraak gemaakt te hebben in Elst zijn we zeer hartelijk ontvangen en kregen we een duidelijke inkijk in het systeem. Toen werd ons al zeer snel duidelijk dat dit was wat we zochten.

Een compleet systeem dat makkelijk in gebruik is. De fouten die vroeger nog gemaakt konden worden vangt het systeem van Rentpro nu voor ons op door het voorraadsysteem. Zelfs s’avonds als we niet aan het werk zijn komen de opdrachten kant en klaar binnen via de webshop die gelinkt is aan het verhuursysteem. Ook voor vragen of aanpassingen in het systeem word je altijd uitgebreid en snel geholpen, kortom zeer tevreden., aldus Tom van Vlisteren van Hollewand.

www.hollewand.nl 

Screenshot Hollewand verhuur


Rentcars (Auto- en bestelbusverhuur)

Rentpro verhuur softwarepakket

Rentcars verhuurt auto's, bestelauto's, bussen, vrachtvervoer, boten en aanhangers.

Super hoe Rentpro als bedrijf bezig is. Actief richting de klant, goed achter mij aan gebeld met hulp en advies. De webshop is vlot opgeleverd en na één dag zijn de eerste boekingen al binnen. Alles functioneert perfect. Ik had nog wat vragen, maar die zijn snel opgepakt en opgelost.

Ik had mijn vrouw en kinderen gevraagd om via hun telefoon op mijn oude site een boeking te plaatsen. Degene die dat als snelste deed kon 10,- euro winnen. Dat duurde bij mijn oude site 9 minuten. Vervolgens heb ik hetzelfde gevraagd nadat de nieuwe Rentpro site opgeleverd was. En hier duurde het plaatsen van een bestelling via hun telefoon iets meer dan 1 minuut. Wat een verschil!

Ook merk ik dat het afhandelen van een bestelling bijna geen tijd meer kost. Mijn klanten vullen zelf hun gegevens in en Rentpro handelt het verder bijna volledig zelfstandig af.", aldus Jan Heuvelman van Rentcars.nl

www.rentcars.nl

Screenshot rentcars


Kitchenrentalcompany.nl (Horeca apparatuur verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Kitchen Rental Company is speciaal gericht op het huren van professionele horeca-apparatuur voor een langere termijn

www.kitchenrentalcompany.nl 

Screenshot Kitchenrentalcompany


C2Store (Opslagruimte verhuur)

Rentpro verhuur softwarepakket

C2Store is de eerste aanbieder in België van flexibele opslagruimtes in zeevrachtcontainers. In 2018 is C2Store gestart met haar eerste vestiging in Sint-Niklaas.

 

www.c2store.be 

Screenshot c2store


Pivada Verhuur (Bouwmaterialen verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Pivada verhuur is per maart 2016 gestart en verhuurt in de omgeving Maarn aanhangers, rolsteigers, kamersteigers, bouwdrogers, kachels, ventilatoren en verticuteermachines. Met de geïntegreerde webshop, beheeromgeving en verhuursoftware kan het hele bedrijf aangestuurd worden.

"Mooi om te zien dat PIVADA Verhuur in goed een half jaar na de start al goed gevonden wordt in de regio Utrechtse Heuvelrug.

Zowel nieuwe als bestaande klanten reserveren veelal direct via de site. Doordat ook de reserveringen en het hieraan gekoppelde voorraadbeheer geautomatiseerd verloopt heeft de klant zekerheid dat wat hij heeft gehuurd ook wordt geleverd.

Het voordeel voor PIVADA Verhuur is dat gelijk alle benodigde gegevens van de klant bekend zijn voor de levering en dat de betaling inclusief borg binnen is voordat het gehuurde wordt opgehaald.
", aldus Pieter van Dam, Pivada verhuur

www.pivadaverhuur.nl 

Screenshot Pivada


Happy Rent (Attractie verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Happy Rent is de grootste attractie verhuurder uit Limburg. Rentpro levert een verhuurwebshop gericht op consumenten. 

"We waren als attractieverhuur bedrijf opzoek naar een online webshop die geschikt is voor de verhuurbranche, Rentpro biedt hierin een hele mooie oplossing. Tevens is er in het ontwerp heel goed rekening gehouden onze wensen, het aankoopgedrag van klanten en google optimalisatie. Dit was voor ons doorslaggevend om voor Rentpro te kiezen. We zijn heel blij met het eindresultaat dat voor ons mede bepalend is in onze groei.

Na er even mee gewerkt te hebben ben ik heel blij met het systeem. Ik hou nu al van klanten die direct online reserveren en betalen :)

Er wordt vanuit Rentpro - ook na de installatie - goed meegedacht om te blijven groeien.", Aldus Guido Noteborn, Happy Rent. 

www.happyrent.nl
www.happyrentverleih.de

Screenshot Happy Rent

Gereedschapverhuur.nl (Gereedschap verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Ik zou Rentpro niet aanbevelen aan andere verhuurbedrijven, anders worden het mijn concurrenten ;-)

Rentpro betekent voor mij dat ik een stuk minder administratie heb. De klanten waarderen ook dat de beschikbaarheid gewoon per apparaat op de website zichtbaar is. Dat ze ook weten dat het geen vrijblijvende reservering is, maar dat het echt om een boeking gaat. Het is zekerheid voor mij, maar het is ook zekerheid voor de klant. Dat hoor ik ook als positieve feedback. Bij de grote verhuurbedrijven gaat het vaak nog om een reservering en krijg je achteraf een mailtje terug van de afdeling planning of de reservering definitief is. Maar bij mij weet je direct zeker dat het doorgaat. Dat levert mij extra omzet op.


Mijn ervaring is dat een kleine groep mensen mij nog telefonisch benaderen voor een machine. Die verwijs ik dan door naar de site en zeg dan altijd dat als ze nog problemen ondervinden ze mij mogen bellen, dan doe ik de reservering buiten de website om. Die hoor ik meestal niet meer terug. Ja in de vorm van een order, dus dat is goed.
”, aldus Ronald Tubben van Gereedschapverhuur.nl.

Gereedschapverhuur.nl 

Screenshot gereedschapverhuur.nl

 

Schreur Meppel (Hoogwerker verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Schreur Hoogwerksystemen Meppel is een specialistisch verhuurbedrijf in het zuidwesten van Drenthe. Door een strategische plek naast de A28 kunnen zij iedereen snel voorzien van het juiste materieel zoals hoogwerkers, steigers, artilan triangel- werkbruggen, trappen, ladders, dakrandbeveiliging, mini-glaskranen, verreikers, heftrucks, Wacker-Neuson grondverzetmachines en nog meer.

schreur-meppel.nl 

Screenshot schreur-meppel.nl

 

Post Rental & Trading (Grond-en bouwmaterieel verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Post Rental & Trading levert een divers assortiment van machines, zand, grond en grind. Vanuit het midden van het land kunnen zij met diverse eigen transportmogelijkheden klanten zowel voor de bouwstoffen als machines de zorg ontnemen.

postrentaltrading.nl 

Screenshot postrentaltrading.nl

 

Kender Thijssen Computer verhuur (ICT verhuur)

maatwerk verhuur webshop

Kender Thijssen (Nu Detron) was destijds partner van Rent it Direct (onze eigen verhuurwebwinkel) en heeft in die hoedanigheid later een maatwerk webwinkel afgenomen.

“Deze jongens zijn hun tijd vooruit en hebben zich vanaf het begin opgesteld als een zeer flexibel team, zij hebben niet alleen onze webshops uitstekend ontwikkeld, maar zijn daarnaast ook continue met ons mee blijven denken, zodat wij in staat zijn het succes van onze webformule steeds verder uit te bouwen,.”, aldus Marcel Nulden, destijds directeur verhuur Kender Thijssen

Screenshot Huur.nl

 

Huur.nl (Portal)

eigen project, verhuurplatform

Huur.nl is de verhuurportal voor de verhuurbranche. Verhuurbedrijven ontvangen hier gratis (en tegen betaling) online exposure. Op het huur.nl weblog is relevante verhuur informatie te lezen. Dit portal brengt huurders en verhuurders samen.

www.huur.nl

Screenshot Huur.nl

 

Rent it Direct (Verhuur intermediair)

eigen maatwerk webshop

Rent it Direct is in 1999 opgezet als eerste verhuur webshop van de Benelux en heeft meer dan 1 miljoen euro online omgezet. Zakelijke klanten konden hier alles huren voor een evenement, jaarvergadering of beurs. Van beamer tot watercooler, van werkplek tot airco. Hiermee hebben de oprichters van Rentpro de eerste kennis en ervaring opgedaan op het gebied van de techniek van webwinkels, online marketing en sales specifiek voor de verhuurbranche.

Screenshot rent it direct