sluiten Sluit deze melding

Vergroot het succes van je website!


Schrijf je in op onze
nieuwsbrief en ontvang
gratis het e-book "17 missers
die het succes van je verhuur website in de weg staan.
".

referenties | blog | over ons | contact    

Verhuurwebwinkel op maat

Heb je bijzondere wensen voor het aanbieden van verhuur producten of diensten? Rentpro assisteert graag bij dit traject! Het team achter Rentpro heeft veel ervaring met het opzetten van maatwerk webwinkels in de verhuurbranche.

Webshop maatwerk

Op bestaande (Rentpro) webwinkels kunnen we diverse maatwerk verzoeken doorvoeren. Denk aan aanpassingen om de shop beter aan te laten sluiten op het bestaande product assortiment of order workflow proces.

Volledig maatwerk

Ook kan een verhuurwebwinkel volledig op maat opgebouwd worden.

Koppelingen

Er kunnen koppelingen gelegd worden met de webwinkel en je (huidige) software zoals boekhoudpakket, logistiek, commercieel, CRM of voorraadsysteem.

Afspraak

Maak een afspraak en laat je overtuigen van de kennis en ervaring die door ons team op het gebied van verhuur webwinkels is opgedaan.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of demo.

Rentpro lounge

Advies voor verhuurbedrijven

Heb je reeds een verhuur webwinkel, maar vallen de resultaten tegen? Of overweeg je een stap te zetten richting een verhuur webwinkel, maar kun je hier hulp en advies bij gebruiken? 

Rentpro - De webwinkel specialist voor de verhuurbranche adviseert verhuurbedrijven over de start of optimalisatie van verhuur webwinkels.

Specialisatie in verhuurbranche

Ons team heeft ruime ervaring met het ontwikkelen, opzetten, beheren en optimaliseren van webwinkels. We doen dit sinds 1999 en alleen binnen de verhuurbranche.

Succesvolle verhuur webwinkels

Het opzetten van een technisch correct werkende shop is vaak het probleem niet. Hoe zorg je er nu voor dat de shop afgestemd is op de behoeften en wensen van de doelgroep en de producten en diensten? Hoe zorg je er nou voor dat de doelgroep gemakkelijk haar weg vindt op jouw webshop en aangespoord wordt om de bestelling ook daadwerkelijk op jouw webwinkel te plaatsen?

We gaan graag een stapje verder om verhuurbedrijven echt succesvol te maken op internet!
Maak een afspraak en laat je overtuigen van de kennis en ervaring die door ons team op het gebied van verhuur webwinkels is opgedaan.

Rentpro advies

Er kan advies gegeven worden over de volgende onderdelen:
In overleg wordt bepaald welke onderdelen de meeste focus verdienen.

 • Zoekmachine optimalisaties
  Hoe scoort je webwinkel beter in Google? Er wordt gekeken naar techniek, inhoud en inlinks. De inhoud wordt in overleg bepaald.

 • Inhoudelijke optimalisaties
  Er wordt gekeken naar webteksten (inhoudelijk, lengte, aanspreektaal), pricing (verzendkosten e.d.), keyword gebruik en gebruikt foto materiaal.

 • Performance: Snelheid inladen webwinkel
  Zijn er optimalisaties in de hosting of HTML code mogelijk? Dit kan ook van invloed zijn op je Google ranking.

 • Security: Beveiliging van uw gegevens
  Is het beveilingsniveau voldoende? Er worden een aantal basistests (bijvoorbeeld SQL injection) uitgevoerd.

 • Usability: Gebruikersvriendelijke bestelproces
  Kunnen er nog drempels (of afleidingen) weggehaald worden, zodat bezoekers nog makkelijk het bestelproces kunnen doorlopen?

 • Conversie: Zorg voor het behalen van uw doelen
  Hoe kunnen overtuigingstechnieken ingezet worden om de conversie (meer bestellingen per bezoekers, of meer offerte aanvragen) te verhogen?

 • Consistentie: Zijn al uw onderdelen in lijn met elkaar
  Bied je een eenduidig aanbod aan en is dit aanbod op de hele website consistent. Er wordt gekeken naar inhoud, techniek, visuele elementen en zelfs online marketing kanalen.

We gaan graag een stapje verder om verhuurbedrijven echt succesvol te maken op internet!
Maak een afspraak en laat je overtuigen van de kennis en ervaring die door ons team op het gebied van verhuur webwinkels is opgedaan.