Rentpro per 1 januari 2016 officieel Google Partner

Door Michael van Helden Tips

Per 1 januari 2016 is Rentpro BV officieel Google Partner. Rentpro levert al jaren diverse diensten van Google. In 2015 werden we benaderd door Google om mee te doen aan het officiële Partner programma.

Strenge eisen

Hiervoor dien je te voldoen aan strenge (kwaliteits)eisen. Google selecteert voor deze status alleen (financieel) gezonde bedrijven die gecertificeerde Adwords specialisten in huis hebben en een tevreden klantenbestand hebben opgebouwd.

In het afgelopen jaar hebben we aangetoond dat we voldoen aan de diverse eisen. Zo heeft onder andere collega Brigit van Hoften cursussen bij Google in Amsterdam gevolgd. Brigit heeft vervolgens alle examens in één keer gehaald.

 

PartnerBadge-151030

Rentpro is Google Partner

Sinds dit jaar voldoet Rentpro volledig aan al deze eisen en mogen we ons officieel Google Partner en gecertificeerd Adwords professional noemen.

Hiermee worden onze eigen strenge kwaliteitseisen ook door Google bevestigd. Daar zijn we erg trots op!

Wat betekent een Google Certified Partnership voor jou?

Door te kiezen voor een bedrijf met de Google Partner-badge kies je voor bewezen kwaliteit bij het beheren van internet marketing campagnes. Wij zijn trots op deze toewijzing door Google, waarmee we aantonen dat ons bedrijf gezond is, onze klanten tevreden zijn en dat wij ons aan de werkwijze van Google houden.

Google is erg streng als het gaat om het uitgeven van certificeringen. Als bedrijf dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen.

  • Certificeringen
    Laat zien dat medewerkers een gedegen kennis van Adwords hebben. Hiervoor moeten jaarlijks twee examens worden afgelegd.
  • Uitgavenvereiste
    Bewijs actieve inzet van Google Adwords door aan het minimum vereiste bestedingsbedrag te voldoen in alle accounts die worden beheerd. Hiermee tonen we aan dat we voldoende actief zijn voor verschillende opdrachtgevers in verschillende branches.
  • Praktische tips toepassen
    Implementeer aanbevolen praktische tips in klantaccounts om aan te tonen dat de Adwords prestaties worden gemaximaliseerd en een optimaal rendement wordt behaald.

Rentpro heeft directe toegang tot specialisten van Google voor vragen en assistentie over de diverse Google producten.

Hoe kunnen we je helpen?

We kunnen je op verschillende manieren helpen:


Meer omzet op je verhuurwebsite.
E-book
Ontvang gratis het e-book
"17 missers die het succes van je verhuurwebsite in de weg staan".
Plus: elke maand handige tips voor je verhuurwebsite per mail.