sluiten Sluit deze melding

Vergroot het succes van je website!


Schrijf je in op onze
nieuwsbrief en ontvang
gratis het e-book "17 missers
die het succes van je verhuur website in de weg staan.
".

referenties | blog | over ons | contact    

Referenties

Het team achter Rentpro heeft sinds 1999 ervaring met het ontwikkelen van webwinkels voor de verhuurbranche.

Hieronder staat een selectie van een aantal referenties:


Jumping Almere (Attractie verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Jumping Almere is een partyverhuurbedrijf dat is gespecialiseerd in springkussen, stormbanen en partytenten.

“Al een poosje waren we op zoek naar een bedrijf met ervaring in de verhuurbranche. We zochten een compleet systeem, waarin we ons klantenbestand konden bijhouden, offertes en facturen konden maken en een voorraadsysteem konden bijhouden.

Inmiddels werken we zelfs met een live voorraadsysteem, wat voor de klant veel inzichtelijkheid biedt in de beschikbaarheid van gewenste producten en geschikte alternatieven. Bij het verzenden van een offerte krijgt de klant eenvoudig de mogelijkheid om de offerte direct op de webshop te bevestigen, zonder allerlei extra handelingen die voor de klant én voor ons als onprettig werden ervaren. In de groei die wij momenteel doormaken, is het van groot belang om op een prettige en vooral efficiënte manier te werken. De combinatie van online klanttevredenheid verhogen én als bedrijf efficiënter te werk gaan lijkt een onmogelijke taak, maar Rentpro heeft voor ons het tegendeel bewezen!

Inmiddels draaien wij bijna een maand op het systeem van Rentpro en zijn we meer dan tevreden. Bij vragen of opmerkingen kunnen wij altijd meteen terecht en worden we vakkundig en vriendelijk geholpen. Wat ons opvalt is dat er binnen het bedrijf duidelijk gecommuniceerd wordt over onze vragen en wensen, waarna er punt voor punt overzichtelijk naar ons wordt teruggekoppeld via e-mail of telefoon. Er wordt meegedacht, maar ook advies gegeven over wat wel en niet aangeraden wordt. Wij zijn immer niet de experts op dit gebied en het is als ondernemers prettig om dit met een gerust hart uit handen te kunnen geven. Wij ervaren de eigenaren en medewerkers van Rentpro als professioneel en vakkundig”, aldus Pascal ten Berge, eigenaar Jumping Almere.

www.jumpingalmere.nl 

Screenshot Jumping Almere


Arma verhuur (Machine verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden particulieren en professionele klanten waaronder aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma.

"Wij hebben, door ons brede en gevarieerde assortiment, een ruime periode van implementatie gehad die heel goed verlopen is. Er zijn diverse maatwerk aanpassingen gedaan waarbij we steeds merkte dat het een voordeel is dat je één aanspreekpunt hebt en de communicatie duidelijk, helder en snel is. Aan alles merk je dat er bij Rentpro korte lijnen zijn waardoor aanpassingen snel gerealiseerd kunnen worden. Er is ook zeker een redelijkheid en flexibiliteit m.b.t. de aanpassingen die voor kosten van Rentpro zijn en welke niet.

Tevens hebben wij ervaren dat Rentpro meedenkt en meekijkt waarbij zij hun kennis en ervaring m.b.t. goede webshops mee laten wegen in het onderbouwen van hun advisering.

Voor de werkwijze van onze nieuwe website moeten wij omzet verhoging gaan merken omdat je heel helder bijbehorende verhuur- en verkoop bij een verhuur artikel presenteert en wij merken nu al dat het aantal reserveringen via de site goed toegenomen is wat vooral veroorzaakt wordt door de makkelijke en duidelijke manier waarop op (potentiële) klanten hun bestelling kunnen plaatsen."
, aldus Ellen Heij-Sanders, Arma Machine Verhuur

www.machineverhuur.nl 

Screenshot Arma


Licht Geluid Oostzaan (Audio/Verlichting verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Licht & Geluid verhuur Oostzaan speelt in op de toenemende vraag naar het online huren van audiovisuele apparatuur.

www.lichtgeluidoostzaan.nl 

Screenshot Licht Geluid Oostzaan


YP Events (Attracties- en evenementenverhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

YP Events is de laatste jaren uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment attracties en activiteiten.

www.ypevents.nl 

Screenshot YP Events


Lingewaard Verhuur (Bus- en bestelwagenverhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Lingewaard verhuurt bakwagens, bussen, koelbussen en bestelwagens in verschillende uitvoeringen.

 

www.lingewaardverhuur.nl 

Screenshot Lingewaardverhuur


Verhuurcity (Machine- en gereedschapverhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Verhuurcity is een middelgroot verhuurbedrijf uit Rhenen. Ze voorzien bedrijven en particulieren met persoonlijk advies over het huren van gereedschappen en machines.

“Wij hebben voor Rentpro gekozen omdat wij op zoek waren naar een systeem met zowel een website en webwinkel. Daarbij maken wij graag gebruik van een partner die snel kan schakelen en waar de lijnen kort zijn. Maar ook nieuwe ontwikkelingen gaat Rentpro niet uit de weg, zo hebben wij in samenwerking met Rentpro een barcode scansysteem ontworpen zodat wij al onze goederen kunnen scannen bij uitgave en bij retour komen van de producten.

Ook de gebruiksvriendelijkheid van het systeem was voor ons een bewuste reden om voor Rentpro te kiezen. Een ander groot voordeel is dat de prijzen die zij vragen voor maatwerk acceptabel zijn net zoals de maandelijkse kosten van het gebruik van het systeem.

Kort samengevat is Rentpro een fijn bedrijf om mee samen te werken."
, aldus Angelo Mulder, bedrijfsleider Verhuurcity

www.verhuurcity.nl 

Screenshot Verhuurcity


Brisked.nl (Bruiloft styling)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

The place to be als jij jouw trouwlocatie wilt omtoveren tot een sfeervolle, gezellige en mooie locatie!

"Wij zijn erg blij met onze keuze voor Rentpro. Het intakegesprek met Michael was erg fijn en verhelderend.

Al een tijd liepen we tegen de beperkingen van ons zelf gebouwde systeem aan. We hadden een combinatie gemaakt van Wordpress en Woocommerce. Voor de opstart voor ons bedrijf was dat een prima oplossing, maar al snel kregen we last van de beperkingen.

Voor klanten was het niet duidelijk, voor onszelf onoverzichtelijk en we durfden niet te veel klussen aan te nemen. We waren bang voor fouten. Ons nieuwe systeem werkt heel helder, het is betrouwbaar en veilig, en het scheelt ons heel veel administratief werk.

De klanten betalen vaak direct na het reserveren, waardoor onze cashflow ook een stuk lekkerder loopt. Daarnaast is een aanpassing zo gedaan, en kun je heel makkelijk checken voor een klant of een product nog beschikbaar is.

Het bijhouden en toevoegen van nieuwe producten gaat snel en efficiënt. We worden altijd snel en goed geholpen wanneer er vragen zijn, en het team is altijd even vriendelijk. Ze steunen je, en zijn bereid dingen voor je aan te passen waar nodig.

Rentpro heeft er voor gezorgd dat we de grote groei binnen ons bedrijf lekker aan kunnen en dat we zelfverzekerd verder gaan. Kom maar op met die klussen!", aldus Thera Knotters van Brisked.

www.brisked.nl 

Screenshot Brisked


Axitraxi (Attractie verhuur)

Rentpro verhuur softwarepakket

Axitraxi is gevestigd in Nijmegen maar bezorgt attracties door het hele land. Of het nu gaat om een springkussen in Nijmegen, een stormbaan in Arnhem, een rodeostier in Utrecht of een schaatsbaan in Amsterdam; Axitraxi zorgt dat de attracties op de gewenste locatie worden afgegeven.

Axitraxi maakt vooralsnog alleen gebruik van de stand-alone verhuursoftware van Rentpro. Op termijn volgt mogelijk ook de geïntegreerde Rentpro webshop.

 

www.axitraxi.nl 

Screenshot Axitraxi


Droneland (Droneverhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Droneland is al een aantal jaar dé all-in-one aanbieder op het gebied van drones. Vanaf het moment dat drones professioneel gebruikt werden, is DroneLand actief op de markt als ‘Drone Only’ bedrijf.

www.dronelandverhuur.nl 

Screenshot droneland


Bonanza (Attractie- en activiteitenverhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Bonanza verhuur is een verhuurbedrijf in attracties, lasergame en entertainment.

www.bonanza-verhuur.nl 

Screenshot Bonanza


Set Dressing (Rekwisieten voor foto en film verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Setdressing is een team van jonge rekwisiteurs die zich specialiseren in het verhuren van rekwisieten, interieurelementen en andere materialen voor de inkleding van film- en fotosets.

www.setdressing.be 

Screenshot Cachet


VT-Entertainment (Attractie- en Evenementenverhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

VT-entertainment wil elk uitje uitbouwen tot een onvergetelijk evenement. Door het verhuren van Bubbel bal, Dart Voetbal, Lasergames en Archery tag proberen zij zo veel mogelijk mensen blij te maken met de activiteiten die zij aanbieden.

 

www.vt-entertainment.com 

Screenshot vtentertainment


Roadvip (Camper verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Roadvip biedt de mogelijkheid een camper te huren of te kopen, daarnaast verhuren zij ook campers van derden. Bij Roadvip willen ze ervoor zorgen dat iedere klant zich als een VIP voelt als hij op vakantie gaat.

"Door Rentpro heeft ROADVIP een vliegende start gemaakt in de verhuur en verkoop van buscampers. Het backoffice deel, de planning, het overzicht van inname en uitgifte tijdstippen, de mogelijkheid tot bestellen van opties, de administratie etc. heeft ROADVIP erg geholpen met het professioneel kunnen afhandelen van de grote stroom opdrachten.

We hebben diverse pakketten software bekeken in het voortraject. Uiteindelijk is gebleken dat Rentpro haar backoffice pakket het beste op orde heeft, maar zeker ook genoeg flexibel is om je eigen site ook een eigen feel & like mee te geven. Hierdoor ontstaat toch het ‘eigen’ websitegevoel. Begeleiding ook in het natraject is helemaal goed, ook als het aankomt om de bezoekers resultaten, dus traffic en conversie begeleiding.

rentPRO blijft ook na de handtekening PRO-actief. Aanbevelingswaardig!", aldus Wim Brandsema, eigenaar Roadvip

www.roadvip.nl 

Screenshot Roadvip


SensationAir (Attractie verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Sensationair is een snelgroeiend en enthousiast attractieverhuurbedrijf dat inzet op schone en goed onderhouden artikelen.

“Ik was op zoek naar een pakket wat onze verhuur eenvoudig online kon brengen. Ik wilde huren net zo makkelijk online maken als dat je schoenen online koopt’. SensationAir maakt nu twee seizoenen gebruik van het volledige Rentpro pakkket, uitgebreid met diverse opties en maatwerk.

Het grote voordeel is voor ons dat producten in uitgebrachte offertes automatisch in optie gezet kunnen worden waardoor ze even niet beschikbaar zijn voor andere boekers. Bovendien zijn de per mail uitgebrachte offertes, voor de klant heel eenvoudig om te zetten in een definitieve boeking.

Dit scheelt ons heel veel handwerk wat we voorheen wel hadden!”, aldus Eddy Melissen, eigenaar SensationAir.

www.sensationair.nl 

Screenshot Sensationair


Hollewand (Attractie verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Hollewand is een leverancier voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, verjaardagen, themafeesten en openingen. Ze zijn gevestigd in Heino en verzorgen alles voor uw feest of evenement op locatie.

“Toen ik in 2018 Hollewand evenementenverhuur overnam, zocht ik een verhuursysteem/webshop. Na een afspraak gemaakt te hebben in Elst zijn we zeer hartelijk ontvangen en kregen we een duidelijke inkijk in het systeem. Toen werd ons al zeer snel duidelijk dat dit was wat we zochten.

Een compleet systeem dat makkelijk in gebruik is. De fouten die vroeger nog gemaakt konden worden vangt het systeem van Rentpro nu voor ons op door het voorraadsysteem. Zelfs s’avonds als we niet aan het werk zijn komen de opdrachten kant en klaar binnen via de webshop die gelinkt is aan het verhuursysteem. Ook voor vragen of aanpassingen in het systeem word je altijd uitgebreid en snel geholpen, kortom zeer tevreden., aldus Tom van Vlisteren van Hollewand.

www.hollewand.nl 

Screenshot Hollewand verhuur


Rentcars (Auto- en bestelbusverhuur)

Rentpro verhuur softwarepakket

Rentcars verhuurt auto's, bestelauto's, bussen, vrachtvervoer, boten en aanhangers.

Super hoe Rentpro als bedrijf bezig is. Actief richting de klant, goed achter mij aan gebeld met hulp en advies. De webshop is vlot opgeleverd en na één dag zijn de eerste boekingen al binnen. Alles functioneert perfect. Ik had nog wat vragen, maar die zijn snel opgepakt en opgelost.

Ik had mijn vrouw en kinderen gevraagd om via hun telefoon op mijn oude site een boeking te plaatsen. Degene die dat als snelste deed kon 10,- euro winnen. Dat duurde bij mijn oude site 9 minuten. Vervolgens heb ik hetzelfde gevraagd nadat de nieuwe Rentpro site opgeleverd was. En hier duurde het plaatsen van een bestelling via hun telefoon iets meer dan 1 minuut. Wat een verschil!

Ook merk ik dat het afhandelen van een bestelling bijna geen tijd meer kost. Mijn klanten vullen zelf hun gegevens in en Rentpro handelt het verder bijna volledig zelfstandig af.", aldus Jan Heuvelman van Rentcars.nl

www.rentcars.nl

Screenshot rentcars


C2Store (Opslagruimte verhuur)

Rentpro verhuur softwarepakket

C2Store is de eerste aanbieder in België van flexibele opslagruimtes in zeevrachtcontainers. In 2018 is C2Store gestart met haar eerste vestiging in Sint-Niklaas.

 

www.c2store.be 

Screenshot c2store


Verhuurwinkel.nl (AV verhuurder)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Verhuurwinkel.nl biedt de mogelijkheid om direct online te huren en te laten bezorgen in heel Nederland.

"De oplevering is zeer naar wens verlopen, het was erg fijn dat er vanuit RentPro mee werd gekeken of het systeem helemaal werkte en klaar was om ‘’live’’ te gaan. Het back-end systeem werkt erg makkelijk en gebruiksvriendelijk.

Ook is het fijn dat er steeds nieuwe updates zijn en dat er continu aandacht aan wordt besteed vanuit RentPro.

Wij raden andere verhuurbedrijven zeker aan om te kiezen voor RentPro, doordat klanten makkelijk online kunnen afrekenen bespaart het een hoop tijd en geld. Daarnaast biedt met name het agenda systeem een uitkomst.

De ervaringen met RentPro hebben wij als prettig ervaren, de communicatie verliep soepel en was erg duidelijk. Het is fijn om maar met één iemand te hoeven communiceren die alles afweet van je concept en wensen, dit bespaart veel tijd.", aldus Zimry Poortvliet, verhuurwinkel.nl

www.verhuurwinkel.nl 

Screenshot verhuurwinkel

Eurosupplyhoogwerkers.nl (Hoogwerker verhuur)

Rentpro maatwerk webshop

Eurosupply is totaalaanbieder van hoogwerkers in Nederland en België. Voor zowel verhuur, verkoop, onderdelen, service en opleidingen.

“We wilden anders zijn dan anderen, de heren van Rentpro hebben laten zien dat zij de aangewezen partij zijn om onze wensen waar te maken. Juist advies op maat zorgt voor een goed eindresultaat”, aldus Ramon vd Kasteele van Eurosupply.

www.eurosupplyhoogwerkers.nl 

Screenshot eurosupply


Externe referentie op Huur.nl: Hoogwerkers nu direct online te huren bij Eurosupply


Pivada Verhuur (Bouwmaterialen verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Pivada verhuur is per maart 2016 gestart en verhuurt in de omgeving Maarn aanhangers, rolsteigers, kamersteigers, bouwdrogers, kachels, ventilatoren en verticuteermachines. Met de geïntegreerde webshop, beheeromgeving en verhuursoftware kan het hele bedrijf aangestuurd worden.

"Mooi om te zien dat PIVADA Verhuur in goed een half jaar na de start al goed gevonden wordt in de regio Utrechtse Heuvelrug.

Zowel nieuwe als bestaande klanten reserveren veelal direct via de site. Doordat ook de reserveringen en het hieraan gekoppelde voorraadbeheer geautomatiseerd verloopt heeft de klant zekerheid dat wat hij heeft gehuurd ook wordt geleverd.

Het voordeel voor PIVADA Verhuur is dat gelijk alle benodigde gegevens van de klant bekend zijn voor de levering en dat de betaling inclusief borg binnen is voordat het gehuurde wordt opgehaald.
", aldus Pieter van Dam, Pivada verhuur

www.pivadaverhuur.nl 

Screenshot Pivada


Music and Productions (Audio/Verlichting verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Music and Productions levert een divers pakket van audio visuele diensten voor de regio Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Hoofdorp.

www.musicandproductions.nl 

Screenshot Music and productions


Happy Rent (Attractie verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Happy Rent is de grootste attractie verhuurder uit Limburg. Rentpro levert een verhuurwebshop gericht op consumenten. 

"We waren als attractieverhuur bedrijf opzoek naar een online webshop die geschikt is voor de verhuurbranche, Rentpro biedt hierin een hele mooie oplossing. Tevens is er in het ontwerp heel goed rekening gehouden onze wensen, het aankoopgedrag van klanten en google optimalisatie. Dit was voor ons doorslaggevend om voor Rentpro te kiezen. We zijn heel blij met het eindresultaat dat voor ons mede bepalend is in onze groei.

Na er even mee gewerkt te hebben ben ik heel blij met het systeem. Ik hou nu al van klanten die direct online reserveren en betalen :)

Er wordt vanuit Rentpro - ook na de installatie - goed meegedacht om te blijven groeien.", Aldus Guido Noteborn, Happy Rent. 

www.happyrent.nl
www.happyrentverleih.de

Screenshot Happy Rent


Gereedschapverhuur.nl (Gereedschap verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Ik zou Rentpro niet aanbevelen aan andere verhuurbedrijven, anders worden het mijn concurrenten ;-)

Rentpro betekent voor mij dat ik een stuk minder administratie heb. De klanten waarderen ook dat de beschikbaarheid gewoon per apparaat op de website zichtbaar is. Dat ze ook weten dat het geen vrijblijvende reservering is, maar dat het echt om een boeking gaat. Het is zekerheid voor mij, maar het is ook zekerheid voor de klant. Dat hoor ik ook als positieve feedback. Bij de grote verhuurbedrijven gaat het vaak nog om een reservering en krijg je achteraf een mailtje terug van de afdeling planning of de reservering definitief is. Maar bij mij weet je direct zeker dat het doorgaat. Dat levert mij extra omzet op.


Mijn ervaring is dat een kleine groep mensen mij nog telefonisch benaderen voor een machine. Die verwijs ik dan door naar de site en zeg dan altijd dat als ze nog problemen ondervinden ze mij mogen bellen, dan doe ik de reservering buiten de website om. Die hoor ik meestal niet meer terug. Ja in de vorm van een order, dus dat is goed.
”, aldus Ronald Tubben van Gereedschapverhuur.nl.

Gereedschapverhuur.nl 

Screenshot gereedschapverhuur.nl


Schreur Meppel (Hoogwerker verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Schreur Hoogwerksystemen Meppel is een specialistisch verhuurbedrijf in het zuidwesten van Drenthe. Door een strategische plek naast de A28 kunnen zij iedereen snel voorzien van het juiste materieel zoals hoogwerkers, steigers, artilan triangel- werkbruggen, trappen, ladders, dakrandbeveiliging, mini-glaskranen, verreikers, heftrucks, Wacker-Neuson grondverzetmachines en nog meer.

schreur-meppel.nl 

Screenshot schreur-meppel.nl


Post Rental & Trading (Grond-en bouwmaterieel verhuur)

Rentpro pakket (webshop, verhuursoftware en smartphone app)

Post Rental & Trading levert een divers assortiment van machines, zand, grond en grind. Vanuit het midden van het land kunnen zij met diverse eigen transportmogelijkheden klanten zowel voor de bouwstoffen als machines de zorg ontnemen.

postrentaltrading.nl 

Screenshot postrentaltrading.nl


Kender Thijssen Computer verhuur (ICT verhuur)

maatwerk verhuur webshop

Kender Thijssen (Nu Detron) was destijds partner van Rent it Direct (onze eigen verhuurwebwinkel) en heeft in die hoedanigheid later een maatwerk webwinkel afgenomen.

“Deze jongens zijn hun tijd vooruit en hebben zich vanaf het begin opgesteld als een zeer flexibel team, zij hebben niet alleen onze webshops uitstekend ontwikkeld, maar zijn daarnaast ook continue met ons mee blijven denken, zodat wij in staat zijn het succes van onze webformule steeds verder uit te bouwen,.”, aldus Marcel Nulden, destijds directeur verhuur Kender Thijssen

Screenshot Kender Thijssen


Flexlease (Personal Car Lease)

maatwerk lease webshop

Flexlease is de online leasemaatschappij voor korte, voordelige en flexibele leasecontracten. Flexlease is shortlease aanbieder in de automotive branche. Dit maatwerk verhuur webwinkel pakket is in overleg opgezet en gekoppeld aan diverse andere (online) systemen. De PDF contracten worden direct online geautomatiseerd gegenereerd.

"Al in een vroeg stadium beseften wij dat Rentpro een goede partij voor ons zou zijn. Dit vertrouwen nam tijdens het ontwikkelen van de site alleen maar toe. Via de uitgebreide statistieken zijn wij in staat om Flexlease.nl te monitoren en kunnen daardoor gemakkelijk bijsturen waar dat nodig is. De tot nu toe behaalde resultaten zijn zeer positief en wij kijken uit naar de toekomstige samenwerking met Rentpro." Aldus Joris Thielemans, ICT manager Flexlease.nl.

www.flexlease.nl

Screenshot Flexlease

 

Huur.nl (Portal)

eigen project, verhuurplatform

Huur.nl is de verhuurportal voor de verhuurbranche. Verhuurbedrijven ontvangen hier gratis (en tegen betaling) online exposure. Op het huur.nl weblog is relevante verhuur informatie te lezen. Dit portal brengt huurders en verhuurders samen.

www.huur.nl

Screenshot Huur.nl

 

Rent it Direct (Verhuur intermediair)

eigen maatwerk webshop

Rent it Direct is in 1999 opgezet als eerste verhuur webshop van de Benelux en heeft meer dan 1 miljoen euro online omgezet. Zakelijke klanten konden hier alles huren voor een evenement, jaarvergadering of beurs. Van beamer tot watercooler, van werkplek tot airco. Hiermee hebben de oprichters van Rentpro de eerste kennis en ervaring opgedaan op het gebied van de techniek van webwinkels, online marketing en sales specifiek voor de verhuurbranche.

Screenshot Rent it Direct